Informatie voor bezoekers

Op deze pagina treft u informatie die voor u als gewaardeerde gast bij ons van belang is.

Onze raampanden vindt u in Den Haag op de Geleenstraat 23 / Hunsestraat 51 en Geleenstraat 74. De sexy dames staan verleidelijk achter onze ramen op u te wachten. Bij het raam kunt u eventueel kort informatie inwinnen bij de dames over haar tarieven en erotische diensten. Wilt u de dame bezoeken dan volstaat een knikje of gebaar waarbij de dame van uw keuze u kunt wijzen op welke ingang u kan nemen om ons pand te betreden.

 

Zodra de voordeur (van de straatzijde) achter u gesloten is kan de dame die u gekozen heeft deze 2e (glazen) deur open doen en u ontvangen. U volgt haar dan naar haar kamer. In onze panden zijn de standaard werkkamers op de begane grond en de luxere riante (SM-) kamers op de 1e en 2e verdieping middels een trap bereikbaar. Gasten met sjalen voor hun gezicht, of petjes, hoofddeksels die een deel van het gezicht bedekken worden via de intercom gesommeerd deze af te doen. Tevens staan wij direct met de politie in contact voor eventuele calamiteiten. Uw en onze veiligheid is onze zorg naast discretie.

 

De dame zal voor haar erotische dienstverlening met u afrekenen op haar kamer. Eventueel kunt u ook per pin of creditcard betalen via de gastvrouw aan onze receptie. Vraag gerust naar deze mogelijkheid. Het is niet toegestaan om alleen als gast door de gangen of ons pand te wandelen. De dame van uw keuze zal altijd u vergezellen naar haar kamer of naar de uitgang.

 

Diverse sexy dames ontvangen u in onze 2 raampanden. U kunt vanaf 9.00 uur tot ca. 01.00 uur (vrij / zat tot 01.30 u) terecht voor een bezoek aan 1 van de vele aanwezige dames. Onze dames zijn allen in bezit van een geldig paspoort of ID en zijn minimaal 21 jaar. Wilt u als stel een dame bezoeken, dan is dat mogelijk, echter wij volgen dan de voorschriften van de gemeente Den Haag, welke aangeven dat de bezoekende dame zich dan tijdelijk voor die dag moet inschrijven.
In de omliggende straten van de Geleenstraat en Hunsestraat kunt u betaald (via chipknip of pinpas) parkeren. In de beveiligde openbare parkeergarage kunt tegen betaling ook tijdelijk parkeren. De parkeergarage ligt recht tegenover onze 2 raampanden.

Wij wensen u een spannend verblijf toe in een van onze accomodaties, waarbij er veel ruimte aanwezig is om uw fantasie werkelijkheid te maken!

Huisregels bezoekers

Onze dames:

– zijn minimaal 21 jaar oud
– bepalen zelf aan wie zij hun diensten verlenen
– bepalen zelf welke diensten zij verlenen
– zijn niet verplicht om alcohol te gebruiken en werken altijd met condoom
– laten zich regelmatig controleren op SOA’s

Voor zowel de dames als de bezoeker is het gebruik/bezit van drugs, libidoverhogende middelen NIET toegestaan.